Шофьори на магистрала в Онтарио, Канада, бяха шашнати от бездомно прасе

...
Шофьори на магистрала в Онтарио, Канада, бяха шашнати от бездомно прасе
Коментари Харесай

Не иска да става бекон! Прасе скочи от камион и шашна шофьори на магистрала

Шофьори на автомагистрала в Онтарио, Канада, бяха шашнати от бездомно прасе на автомагистралата. Най-вероятно животното е скочило от камион. То не можело да си откри място и се лутало по пътя, разминавайки се с минаващи коли. Местната работа за избавяне на животни Ground Search and Rescue KW написа за тази странна история на страницата си във Facebook .

Съоснователят на организацията, Катрин Бъртеншоу, сподели, че е почнала да получава позвънявания от загрижени очевидци към 15 часа във вторник, 28 ноември.

Жената неотложно уведомила всички съответни служби, по-специално тя се обади на чиновници на реда от Онтарио и се обадила в Министерството на превоза.

В мненията под обявата на Ground Search and Rescue KW разтревожени хора са мощно обезпокоени за ориста на прасето.

" Тя просто не желае да става бекон! Не я карайте да се връща в камиона! ", " Горката, тя е претърпяла толкоз доста стрес! ", " Ужасно е, тя обезверено се пробва да избяга от касапницата, ” „ Надявам се, че към този момент е в сигурност ”, „ Какво въобще се случва това, Господи Исусе? ” - пишат те.

В последна сметка Ground Search and Rescue KW сподели, че сериозната обстановка е позволена без пострадвания.

„ Ние обичаме животните и се грижим за тяхното благоденствие. Но за жалост не успяхме да помогнем на мястото на случая и нямаме право да се намесваме във въпросите, свързани с полицията. Вече е известно, че прасето е било сложено назад в камиона и откарано до местоназначението. Моля, бъдете деликатни при шофиране “, се споделя в обявата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР